fbpx

Data and Privacy Policy

Privacy Policy

Personal information means any kind of information about an identified or identifiable natural person. By using dogsome.dk or ordering products in our webshop you agree that dogsome.dk will register and process your personal data in accordance with the following. Dogsome.dk fully respects all requests for confidentiality of personal information that you provide on dogsome.dk. In addition, we are aware of the need for appropriate protection and proper processing of your personal data. Dogsome records and processes personal data in accordance with the rules in force at any given time.

You can use dogsome.dk without telling us who you are or providing personal information about yourself. Dogsome.dk uses cookies, but the use of dogsome.dk does not in itself entail the registration of personal data.

However, Dogsome.dk needs some personal information in order to trade with you and provide goods, news and other services to you. We therefore register and process personal information about you that you submit yourself, for example when you:
• visit our website
• make a purchase in our webshop
• create a customer account
• sign up for our newsletter
• participate in a competition
• register our website
• submit a inquire, complain or give us feedback, or
• otherwise provide personal information to us via dogsome.dk or otherwise. By submitting personal data you agree that dogsome.dk processes the person’s information, including that dogsome.dk:
• records the personal data you provide
• records information about the purchases you make on our webshop

Treatment basis

Your basic contact information such as name and address we collect in order to deliver the product that you have purchased from us. We collect your e-mail address in order to send you an order confirmation as well as a delivery confirmation. When you pay for your product, we collect your name, your card data and IP address. The information collected in connection with the payment transaction is used and stored only for payment settlement and fulfillment of the contract entered into. If you have given us your consent to this during the registration process or on our website, we will use your e-mail address to send a newsletter. You can subscribe and unsubscribe at any time. All newsletters also include a link to unsubscribe. If processing of personal data is based on your consent, you have the right to revoke the consent at any time. If you do not wish to provide the personal data required to complete a purchase of a product, you will unfortunately not be able to purchase products from us on our website. Personal data is kept for 5 years to comply with the Accounting Act’s provisions. Personal data is stored in Denmark. Your information (except your email address if you have consented to its processing for the purpose of receiving offers) will be deleted 5 years after you receive your item. We do not sell your personal data to third parties and we do not transfer your personal data to third countries.

If you have ordered delivery, the information about your name, address, telephone number and e-mail address will be provided to our freight forwarder Pakkelabels.dk which uses companies such as, GLS, Dao365 or PostNord for the purpose of delivering your purchases. If you choose to review our website, your name and email address will be transferred to the Google Customer Reviews page. We have our webshop and payment system through Wannafind.dk, which acts as our data processor. All personal data that you provide on our website will be stored in Wannafind’s data centers. We have entered into data processing agreements with our data processors, which is our guarantee that they comply with applicable rules regarding the protection of your personal data.

However, we pass on your name and address as well as E-mail to Pakkelabels.dk, GLS, Dao365, Postnord if you choose parcel delivery when ordering. This is so your package can be tracked along the way and they can notify you of the delivery. We have a data processing agreement with Pakkelabels.dk

Dogsome.dk does not store information about your means of payment, such as credit card numbers, bank account numbers or the like. The data controller for payments is Nets.

The legal basis for the processing of personal data is your consent. Personal data is kept for 5 years to comply with the Accounting Act’s provisions. Personal data is stored in Denmark.

You have the right at any time to:
• obtain information about which personal data, dogsome.dk has registered about you
• have corrected incorrect, incomplete or irrelevant personal data
• ask to have all personal data deleted. You may withdraw consent at any time for the processing of personal data at dogsome.

However, this does not affect the legality of the prior treatment, which is based on the consent prior to its withdrawal.

The data controller is is:
Lonni Libenholt
dogsome.dk
Livøvænget 38381 Tilst
CVR. no .: 40875905
Questions, requests, requests or other information regarding personal data must be made in writing to Lonni Libenholt at info@dogsome.dk

Cookies

By using this website you agree that we use cookies.

What is a cookie?
A cookie is a small data file that we store on your computer to keep track of what is happening during your visit and to recognize the computer. A cookie is not a program and does not contain viruses. Website use of cookies Cookies are needed to make the website work. Cookies also help us get an overview of your visit to the website, so that we can continuously optimize and target the website to your needs and interests. Cookies remember, for example, whether you are logged in, what you have added to the shopping cart, whether you have visited the site in the past, etc.How to reject or delete your cookies: Rejecting cookies You can always reject cookies on your computer by changing the settings in your browser. Where you find the settings depends on which browser you are using. However, be aware that if you do, there are many features and services you cannot use because they require the website to remember the choices you make. Deleting cookies that you have previously accepted can be easily deleted afterwards. If you use a PC with a newer browser, you can delete your cookies by using the shortcut keys: CTRL + SHIFT + Delete when you are in the browser. If the shortcut keys are not working and / or you are using a Mac, first find out which browser you are using and then click on the appropriate link:

* Internet Explorer

* Mozilla Firefox

* Google Chrome

* Opera

* Safari

* Flash cookies (applies to all browsers)

* iPhone, iPad and more from Apple

* Phones with the Android operating system

* Phones with Windows 7

Log statistics:
We also use log statistics on dogsome.dk, which means that a statistics system collects information that can give a statistical picture of how many visitors we get, where they come from and where on the website it is abandoned, etc. The log statistics are only used for the sole purpose of optimizing naturdylifefeeder.dk, as well as for our ads on Facebook, Google AdWords. 

Link to Facebook’s business about data protection

Link to Google Ads business about data usage

Newsletters:
Dogsome.dk sends out newsletters to subscribers to the list. The information collected in Mailchimp is not disclosed to third parties, other than as described in mailchimp’s privacy terms Read here. When you sign up for our newsletter, you will shortly receive an email confirming your subscription to newsletter subscriptions. Newsletter signup is an option in the ordering process at the webshop. The newsletter is only published by www.dogsome.dk

Complaint about the animal center’s processing of personal data can be addressed to DatatilsynetBorgergade 28.51300 Copenhagen Kdt@datatilsynet.dkwww.datatilsynet.dk

Questions?
Do you have questions?
If you have any comments or questions regarding our information and / or privacy, please contact us at info@dogsome.dk

This website is operated and owned by:
Lonni Libenholt
dogsome.dk
Livøvænget 38381 Tilst
CVR nr. 40875905

The site is constantly updated and was last modified on 17-01-2021

Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, til at levere sociale mediefunktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores websted med vores sociale medier, reklame- og analysepartnere. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Data og privatlivspolitik

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Ved personelige oplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Ved at benytte dogsome.dk eller bestille varer i vores webshop accepterer du, at dogsome.dk registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående. Dogsome.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på dogsome.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Dogsome registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor. Du kan benytte dogsome.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Dogsome.dk benytter cookies, men benyttelsen af dogsome.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger. Dogsome.dk har dog brug for nogle personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder og andre tjenester til dig. Vi registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du: • besøger vores hjemmeside • foretager et varekøb i vores webshop • opretter en kundekonto • tilmelder dig vores nyhedsbrev • deltager i en konkurrence • anmelder vores hjemmeside • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller • i øvrigt giver personoplysninger til os via dogsome.dk eller på anden måde. Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at dogsome.dk behandler person oplysningerne, herunder at dogsome.dk: • registrerer de personoplysninger, du afgiver • registrerer oplysninger om de køb, du foretager på vores webshop Behandlingsgrundlag Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside. Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i danmark. Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare. Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtformidler Pakkelabels.dk som benytter firmaer som, GLS, Dao365 eller PostNord med henblik på levering af dine indkøb. Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Google Kundeanmeldelser. Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Wannafind.dk, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Wannafinds datacentre. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Vi videregiver dog dit navn og adresse samt E-mail til Pakkelabels.dk, GLS, Dao365, Postnord hvis du vælger pakkelevering ved bestilling. Dette er så din pakke kan spores undervejs, og de kan meddele dig om leveringen. Vi har databehandleraftale med Pakkelabels.dk Dogsome.dk opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende. Dataansvarlig for betalinger er  Nets. Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke. Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark. Du har til enhver tid ret til at: • få oplyst, hvilke personoplysninger, dogsome.dk har registreret om dig • få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger • bede om at få slettet alle personoplysninger. Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos dogsome tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf. Den dataansvarlige er på Dogsome.dk er: Lonni Libenholt dogsome.dk Livøvænget 3 8381 Tilst CVR. nr.: 40875905 Spørgsmål, anmodninger, begæringer eller henvendelse i øvrigt vedrende persondata skal ske skriftligt til Lonni Libenholt på info@dogsome.dk Cookies: Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies. Hvad er en cookie? En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Hjemmesidens brug af cookies Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv. Sådan afviser eller sletter du dine cookies: Afvisning af cookies Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. Sletning af cookies Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nemt slettes. Benytter du en pc med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete, når du er i browseren. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en Mac, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: Logstatistik: Vi bruger også logstatistik på dogsome.dk, og dette betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi får, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det ene formål, at optimere naturligtdyrefoder.dk , samt til vores annoncer på Facebook , Google AdWords. Link til Facebooks business om databeskyttelse Link til Google Ads business om brug af data  Nyhedsbreve: Dogsome.dk udsender nyhedsbreve ud til de tilmeldte på listen. De opsamlede oplysninger i Mailchimp videregives ikke til tredjepart, udover hvad der er beskrevet i mailchimps privacy terms Læs her. Når man tilmelder sig vores nyhedsbrev, vil man kort efter modtage en email hvorpå man skal bekræfte sin deltagelse på abonnement af nyhedsbreve. Nyhedsbrev tilmelding er et tilvalg i bestillingsprossen på webshoppen. Nyhedsbrevet udsendes kun af www.dogsome.dk Klage over behandling af personoplysninger kan rettes til Datatilsynet Borgergade 28,5 1300 København K dt@datatilsynet.dk www.datatilsynet.dk Spørgsmål? Har du spørgsmål? Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på  info@dogsome.dk Denne hjemmeside er drevet og ejet af: Lonni Libenholt dogsome.dk Livøvænget 3 8381 Tilst CVR nr. 40875905 Siden opdateres løbende og er sidst ændret d. 17-01-2021
Save settings
Cookies settings