fbpx
All year Off road Performance pants Red

New Dame All Year-Off-road performance bukser Rød

1.199,00kr.

100% Dansk design

Vi bruger kun de bedste materialer til vores produkter.

Bytteservice

Husk du har 100 dages returret.

Fragt 29 kr - Gratis fragt ved køb over 1000 kr

1-3 dages levering

Kompetent Kundeservice

Vi hjælper dig nemt videre.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

DOGSOME – All year Off-road perfomance bukser er lavet til det kræsne outdoor menneske som sætter pris på kvalitet og detaljer.

Disse bukser tager dig til et helt nyt niveau, de lader dig føle friheden i alle dine bevægelser og under alle vejrforhold. Her vil du opleve en skøn fleksibilitet som aldrig før, samtidig med de er holdbare og vandtætte.

Dette er ikke “bare” endnu et par nye outdoor bukser, som alle de andre. Nej, her er der kræset for de tekniske detaljerne med skønt ergonomisk design.

All year Off-road performance bukser er sammensat af 4 forskellige stykker stof, som hver har en særlig funktion. Tilsammen udgør dette et par perfekt garanterede kvalitetsbukser du vil bære i mange år fremover. Uanset om du skal på vandretur, camping eller bjergbestigning, vil vores bukser give dig den nødvendige beskyttelse og komfort. De er designet med ergonomiske snit, der følger kroppens bevægelser, og har praktiske lommer til opbevaring af dine vigtigste ejendele. Buksernes alsidighed og sporty look gør dem velegnet til mange sportsgrene som mountainbike, hiking, jagt, hundetræning, parkour, almindelig hverdagsbrug og meget andet.

DOGSOME – Vandtæt DP + TPU 4-vejs stræk er, high-performans materialer, der opretholder deres fleksibilitet og samtidig er holdbare og vandtætte. I disse bukser tager dette stof dig til et helt nyt niveau, det lader dig føle friheden i alle dine bevægelser og under alle vejrforhold.

De ultimative outdoorbukser

Disse All Year off-road performance bukser, er lavet til at frigøre dig i naturen, for at du kan gøre præcis hvad gør dig glad. Du vil hurtigt opdage at, disse bukser får dig til at føle dig fri og lykkelig. Du vil simpelthen nyde friheden i enhver bevægelse.

Pasform: reguler

Vaskeanvisning 40 gr.- Vaskes med enzymfri vaskemiddel (gerne vaskemiddel til outdoor tøj) Hænges tørre og genimprægnering efter behov. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.

  • 65%Polyester 35%Bomuld
  • 55%Bomuld 42%Nylon 3%Polyurethane
  • 92%Polyester 8%Elastan
  • 100% organisk linede bomuld

Indeholder ikke-tekstildele af animalsk oprindelse

Indeholder ikke fluor

 

Yderligere information

VægtN/A
Størrelser

XS/34, S/36, M/38, L/40, XL/42, XXL/44

Farve

Grå, Rød, Oliven, Sort